Pe ce străzi se lucrează în Sibiu?

În ultima lună Primăria Sibiu a încheiat șantiere importante: modernizarea străzii Viitorului (tronsonul dintre str. Moara de Scoarță și Târgu Fânului) și trecerea la nivel cu calea ferată de pe Calea Turnișorului, CFR deschizând circulația în zonă vineri, 21 iunie, după efectuarea probelor noii bariere automate.

Foto: Primăria Municipiului Sibiu

De asemenea, lucrările pe str. Bruxelles sunt încheiate practic, pregătindu-se recepția pentru a se putea deschide traficul.

În oraș sunt în desfășurare încă 9 șantiere publice, deschise de Primăria Sibiu pentru modernizarea drumurilor:

În cartierul Gușterița, lucrările de modernizare a străzilor de pământ Irisului, Dafinului și Lavandei se apropie de finalizare, pregătindu-se recepția.

Foto: Primăria Municipiului Sibiu

Pe str. Marburg, lucrările de rețele și structură s-au încheiat, iar în această săptămână se va turna asfaltul pe carosabil, trotuarele fiind deja finalizate.

Pe str. Atena, lucrările la rețelele de apă și canalizare și tubulatura subterană pentru cablurile de fibră optică s-au încheiat, s-a refăcut structura drumului și se lucrează la betonarea trotuarelor și montarea bordurilor

Foto: Primăria Municipiului Sibiu

Și pe str. Trifoiului lucrările au avansat. Rețeaua de canalizare pluvială, instalarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablurilor de fibră optică și rețeaua de iluminat public sunt finalizate pe tronsonul I, în zona str. Grâului. Se lucrează pe toată strada la canalizarea menajeră, urmând să se demareze amenajarea trotuarelor.

Pe str. Varșovia se lucrează  la canalizare și săpătură generală. Prin aceste lucrări, se va crea o nouă conexiune între oraș și zona industrială vest, atât pentru traficul auto, cât și pentru deplasarea cu bicicleta

Foto: Primăria Municipiului Sibiu

S-a dat startul lucrărilor și la noul drum de legătură între str. Intrarea Arieșului și Calea Dumbrăvii, după încheierea etapei de proiectare. S-a început lucrul la crearea rețelelor de apă și canalizare.

Foto: Primăria Municipiului Sibiu

Pe str. Săcel, la baza Parcului Belvedere, au început lucrările pentru amenajarea unei parcări cu 50 de locuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*