Pe cai! CSC Șelimbăr sună azi adunarea

Lideri în clasamentul ligii secunde cu doar 4 etape rămase de disputat din campionatul regulat, „călăreții roșii“ se reunesc azi după o scurtă, dar importantă vacanță. Elevii lui Claudiu Niculescu vor efectua vizita medicală, urmând apoi să intre în programul de pregătire pentru partea a doua a sezonului.

foto: facebook/CSC Șelimbăr

Față de prima parte a campionatului, vor fi câteva schimbări în lot. Deocamdată, au fost anunțate oficial revenirea la Șelimbăr a lui Ștefan Visic (26 de ani, atacant), sosirile lui Alexandru Pop (atacant, 30 de ani, fost la Dinamo, Rapid, UTA Arad sau Concordia Chiajna), Gabriel Deac (transfer definitiv de la Gloria Bistrița, peste 100 de prezențe în Liga 1 și 2 trofee cucerite, Cupa României și Supercupa României cu FC Voluntari), dar și plecările lui Aleksander Mitrovic (portar, 20 de ani, internațional de tineret) și Robert Răducioiu (fundaș, 19 ani).

„Odată cu trecerea ultimei sărbători de iarnă, liderii eșalonului secund revin la treabă mai motivați. Echipa noastră va efectua mâine, 8 ianuarie, vizita medicală, atunci când va avea loc și reuniunea lotului.

Perioada de pregătire va fi împărțită în 2 etape, prima parte fiind efectuată în Sibiu, iar mai apoi, timp de 2 săptămâni, călăreții roșii vor călătorii spre Antalya, începând cu 27 ianuarie, revenirea în România fiind programată pentru data de 10 februarie.

Vom avea 4 partide amicale în Turcia, iar numele adversarilor și programul meciurilor vor fi anunțate  în perioada următoare.

Pentru noi, primul meci oficial din 2024 va fi în deplasare, la Târgu Jiu, contra ACS Viitorul Pandurii într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Liga a 2-a a României. Noi suntem Șelimbăr!“, a anunțat CSC 1599 Șelimbăr pe pagina de socializare.

CSC 1599 Șelimbăr ocupă în prezent primul loc în Liga2, după 15 etape, cu 32 de puncte, având în spate Corvinul și Unirea Slobozia, ambele cu 31 de puncte. Din păcate, fiind un club de drept public, nu are acces în SuperLigă, chiar dacă ar câștiga campionatul. Poate promova însă sportul în rândul copiilor din localitatea cu cca 20.000 de locuitori, dar și a fanilor fotbalului din zona Sibiului. Nu e singura fără drept de promovare din Liga 2. Nu mai puțin de alte 7 echipe sunt în aceeași situație, pe lângă Șelimbăr, Corvinul și Steaua aflându-se acum în prima jumătate a clasamentului.

CSC 1599 Șelimbăr mai are de disputat, înainte de play-off, patru partide: cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (24 februarie), apoi acasă cu CS Mioveni (2 martie), din nou în deplasare, la CS Tunari (9 martie), pentru a încheia acasă cu AFC Chindia Târgovişte (16 martie).

Clasament

sursa: FRF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*