Paul Brummell: România a făcut paşi importanţi, în cei 10 ani de participare la UE, în lupta împotriva corupţiei

România a făcut paşi foarte importanţi în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei, consideră ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell.

Prezent, ieri, la Cluj, diplomatul britanic şi-a declarat speranţa că rezultatele luptei împotriva corupţiei vor rămâne bune şi în continuare. „Poziţia noastră rămâne absolut la fel. Noi constatăm că România a făcut paşi foarte importanţi şi foarte pozitivi în aceşti 10 ani de participare la UE în ceea ce priveşte Justiţia şi lupta împotriva corupţiei şi aceasta este datorită unor organizaţii foarte bune, ca DNA. Şi constatăm că lupta este dusă, bineînţeles, în continuare. Urez succes, aveţi oameni buni şi sper că rezultatele o să fie pozitive”, a spus ambasadorul, potrivit Agerpres.

Paul Brummell a avut ieri o întâlnire la Cluj-Napoca cu câteva zeci de cetăţeni britanici care au afaceri sau locuiesc în zonă şi cu care a discutat despre schimbările pe care le va aduce Brexit şi despre ultimele decizii ale Guvernului de la Londra, după negocierile purtate cu Comisia Europeană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*