„Patul lor, Visul nostru”, proiect al Asociației We Help! pentru Maratonul Internațional Sibiu

Asociația We Help! desfășoară de peste 12 ani acțiuni caritabile prin care urmărește să le ofere copiilor din familii defavorizate șansa la o viață mai bună.

Foto: Facebook Asociația We Help!

Copiii primesc suport moral și educațional, îndrumare pentru o viață decentă și training-uri în diverse domenii.
Asociația derulează campanii privind: sănătatea, (We Help Hospice Sibiu-Monitoare pentru funcții vitale, WeHelp Țichindeal-Educație prin sănătate!, Ajută comunitățile vulnerabile de pe Valea Hârtibaciului), educația (We Help Școala din Săcel-Educație prin muzică, We Help Școala din Amnaș, We Help Școala din Săcel, We Help Școala din Mag, We Help Școala din Țichindeal, Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală!, Tabără educațională: Ne pregătim pentru viață) și acțiuni sociale (ShoeBox by We Help!, Dorința de Crăciun)

În acest an, Asociația We Help! S-a înscris la Maratonul Internațional Sibiu cu un alt proiect îndrăzneț, „Patul lor, visul nostru”.

„După desfășurarea proiectului de anul trecut, „We Help Hospice copii – Monitoare pentru funcții vitale”, ne-am confruntat cu realitatea copleșitoare că 85% dintre copiii îngrijiți au fost abandonați de familiile lor la aflarea diagnosticului grav.
Paturile lor pediatrice sunt centrul vieții, iar cele actuale, vechi de 25 de ani, nu mai asigură confortul și siguranța necesarǎ. Donate în 2016, acestea au fost folosite timp de 15 ani în Germania înainte de a ajunge la Hospice-ul Sibiu. Cei 9 copii imobilizați la pat au nevoie de paturi pediatrice funcționale pentru a avea un mediu adecvat de recuperare și îngrijire. Nivelul de degradare al acestora a atins un punct critic, motivându-ne să propunem acest proiect.
Alătură-te nouă!” transmit reprezentanții Asociației We Help!.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*