Patru de „da“  la „Românii au talent“ pentru PUMA Club Sibiu! | FOTO

Micii luptători de taekwondo ai clubului PUMA și-au demonstrat talentul în cadrul preselecției pentru emisiunea “Românii au talent“, care urmează a fi difuzată la Pro TV.

După prima preselecție de la Brașov la sfârșitul lunii septembrie, a urmat cea de-a doua etapă desfășurată la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova în data de 25 octombrie, depășită cu succes de micile „pumițe”. Această a doua preselecție de la Craiova, desfășurată în fața juriului emisiunii, format din Andra, Andy Moisescu, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis, va fi televizată în cadrul noului sezon “Românii au Talent”, sezonul 5, prezentat de Smiley și Pavel Bartoș.

poze Romanii au Talent (1)

Copleșiti de emoții, dar cu un entuziasm uimitor, cei șapte membri ai PUMA Club (Matei Emanuel, Văcariu Vlad, David Mario, Achim Marius, Nicoară Radu, frații Petru Iulian și Adrian) au susținut un show care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată. Sub îndrumarea antrenorului Alin Lazurca, micii sportivi cu vârste între 9 și 15 ani au pus în scenă o demonstrație de taekwondo, un complex de tehnici de sărituri, spargeri-forță și autoapărare pe ritmuri de dans și au obținut patru de DA. Montajul muzical a fost realizat de Alexandru Filip Svaricek, instructorul noii secții de Street Dance pentru copii, inaugurate recent de PUMA Club.

poze Romanii au Talent (3)

“A fost un moment unic, o experiență extraordinară pentru noi să participăm la această preselecție și să obținem un astfel de rezultat. Copii au fost foarte fericiți, dar și emoțiile au fost pe masură, mult mai mari decât la oricare dintre competițiile naționale sau internaționale la care am luat parte până acum. Deși avem un calendar intens de concursuri acum la final de an, am reușit printre antrenamente, să punem la punct un show spectaculos pentru „Românii au talent”. Suntem foarte mândri că talentul nostru a fost apreciat și de-abia așteptăm să vedem reacțiile telespectatorilor”, a declarat Alin Lazurca.

poze Romanii au Talent (4)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*