Patriarhul Daniel va inaugura cantina socială a Arhiepiscopiei Sibiului

Mâine dimineață, de la ora 10.30, PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va sfinți și inaugura cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului, situată la demisolul Școlii Gimnaziale nr. 15 din Sibiu.

Alături de Patriarhul României se va afla ÎPS Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, iar la eveniment vor participa primarul Astrid Fodor și alte oficialități. Mesagerul de Sibiu va transmite evenimentul în direct pe pagina de Facebook.

Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului va funcționa din anul școlar 2018-2019 ca o cantină școlară cu caracter social, unde vor mânca elevii de la Școala Gimnazială nr. 14 și de la Colegiul Național „Octavian Goga”. De asemenea, cantina va veni în sprijinul activităților social-filantropice ale Arhiepiscopiei Sibiului, aici urmând a se pregăti hrana pe care Departamentul Social al eparhiei o oferă gratuit la domiciliul mai multor beneficiari din cadrul programului „Masa pe roți”.

Instituția de învățământ funcționează într-o clădire aflată în proprietatea Arhiepiscopiei Sibiului, pe str. Bastionului, nr. 7.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*