Un bărbat de 32 de ani, domiciliat în Șura Mare, a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii de investigații criminale, fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Foto: Arhivă

În fapt, în perioada 13 – 26 iulie a.c., la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au înregistrat 5 plângeri penale în care erau sesizate infracțiuni de furt, respectiv furt de telefoane mobile (2) și furt din magazin (3). Sesizările au fost depuse de către angajații magazinelor, fie pentru furt de articole vestimentare, fie pentru furtul telefoanelor mobile.

În urma activităților specifice desfășurate și a probatoriului administrat de către Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, a fost identificat și ulterior, reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Șura Mare.

Bărbatul este cercetat penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă.