ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniți, ajunge la Sibiu

ParentX ajunge în premieră în luna iunie și la Sibiu, mai exact pe 8 iunie, de la ora 16.00, la Centrul Cultural Ion Besoiu.

foto: PARENTX

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale, de la relația profundă între părinte și copil, la iubirea de sine și recunoștință, descoperirea potențialului interior al copiilor și conștientizarea emoțiilor negative transmise că tipare ce pot bloca viitorul lor. PARENTX EVENTS este mai mult decât o serie de evenimente educaționale la nivel național și diasporă, ci o misiune dedicată construirii unei societăți mai înțelepte și mai prospere, pornind de la baza acesteia: educația copiilor și a părinților. Cu o prezență puternică în comunitate și un impact remarcabil, evenimentele reprezintă o veritabilă forță de schimbare și evoluție în România de astăzi.

“Părinții vor descoperi la conferințele PARENTX subiecte esențiale despre familie. O educație de 360 de grade și cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea și comunicarea sunt valori centrale în educația copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului și abordează abilitățile esențiale pentru succesul copiilor în lumea modernă. În loc să ne concentrăm exclusiv pe note și memorarea materiilor școlare, ne concentrăm și pe abilitățile esențiale ale viitorului: interpersonale, cognitive, de self-leadership, financiare și digitale, necesare pentru succes în carieră și viață. Mai mult decât atât, abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriție, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor și al emoțiilor, mindset, vocație și personalitate.” – a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Evenimentele ParentX aduc pe scena educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. Întreaga serie de evenimente ParentX a fost cu casa închisă, asaltata de intreaga presa radio si TV si a atins o audiență la nivel național care a crescut incredibil de la zero la 765,000 de oameni in ianuarie, apoi la 4 milioane in martie si la peste 7 milioane în aprilie, având un impact major asupra întregii societăți românești.

7.01 milioane de români este audiența națională a evenimentelor ParentX masurata de liderul modial în audiență MEDIATRUST

foto: PARENTX

foto: PARENTX

Povestea numelui PARENTX.

 

În spatele denumirii „PARENTX” stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la radăcinile fundamentale: părinții. „PARENT” înseamnă „părinte”, iar adăugarea lui „X” vine din semnificația numerică a acestui simbol – numărul 10 . „PARENTX” oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin „de nota 10”.

X-ul este și necunoscuta din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea „PARENTX”: eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. „PARENTX” nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

SERIA DE EVENIMENTE PARENTX:

 • 20 Ianuarie – BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri) – ÎNCHEIAT
 • 30 Martie – BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri) – INCHEIAT
 • 27 Aprilie – IAȘI – Sala Unirea (750 locuri) – INCHEIAT
 • 17 Mai – CLUJ – Cinematograf Florin Piersic (730 locuri)- INCHEIAT
 • 08 Iunie – SIBIU – Centrul Cultural Ioan Besoiu (500 locuri)
 • 22 Iunie – BRAȘOV – Hotel Kronwell (1000 locuri)
 • 25 Iulie – CONSTANȚA – Palatul Culturii (800 locuri)
 • 21 Septembrie – CRAIOVA – Opera Națională Română (450 locuri)
 • 05 Octombrie – ARAD – Opera Romana (750 locuri)
 • 26 octombrie – ORADEA – Teatrul Regina Maria (560 locuri)

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX? 

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. La evenimentul de la Sibiu vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

 • Nicolle STĂNESE ((jurnalist, om de televiziune, fondatoarea Melor și Shining Body)

SPEAKERI PRINCIPALI:

 • Razvan VASILE (personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, creatorul primului software de afaceri, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, Mindset Coach)
 • Niculina GHEORGHITA (fondator Parentx, personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)
 • Marius MOGA (artist și producător internațional)
 • Radu Secosan (antreprenor in IT si filantrop)
 • Anca Alungulesei (nutritionist, expert in psihonutritie si neurofitness)
 • Ana BĂIESCU (doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv comportamental, terapeut relațional avansat IMAGO, educator parental certificat COS)
 • Părintele Radu TANASE (preot paroh al Parohiei Cisnadioara)
 • Claudiu MATEI (neurochirurg de excepție cu peste 4000 de operatii in ultimii 10 ani)
 • Nicu DASCALU (triplu campion mondial în Arte Marțiale)

 

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copii cu potențial aflați în risc de abandon școlar, sub formă de cursuri de abilități, transformarea minții și dezvoltare personală:

https://www.blt.ro/parent-x-sibiu-resursa-copiilor-impliniti.html

 

 

Organizatori eveniment: Fundația Zâmbetul de Copil, MBAKids Academy

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*