Paraschiv rupe ghinionul! CS Mioveni – FC Hermannstadt 0-2 (0-1)

FC Hermannstadt a învins CS Mioveni cu 2-0 (1-0), astăzi, în deplasare, în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului Superligii. Elevii lui Măldărășanu rămân neînvinși în cea de-a doua parte a campionatului, iar obiectivul de a se salva de la retrogradare este acum mai aproape de atins.

foto: facebook/FC Hermannstadt

Omul meciului a fost Daniel Paraschiv, jucătorul arătat cu degetul de câteva luni de presa centrală, preluată de parte din cea locală, ba pentru forma sa deosebită, ba pentru căderea sa în anonimat. Vârful de atac al FC Hermannstadt a puncat de două ori, azi, în minutele 34 și 65. Prima dată, a transformat o lovitură de pedeapsă, în urma unui fault în careu a lui Scarlatache asupra lui, fază analizată cu ajutorul sistemului VAR. După pauză, tânărul nostru internațional a marcat cu piciorul drept din fața lui Greab, la o pasă în adâncime trimisă de Limaj, pentru un 2-0 care le-a adus sibienilor 3 puncte extrem de prețioase.

Paraschiv a punctat așadar din nou, după 9 etape de secetă, ultima reușită fiind consemnată pe 4 februarie, în acel 1-1 cu FC Argeș de la Sibiu.

Altfel, a fost un meci echilibrat, cu sibienii mai periculoși în fazele de atac, pe lângă cele două goluri având încă două bune ocazii, prin Balaure (’64) și Alhassan (’69).

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Pedroso – Panait, Lixandru – Antal, Diallo, Buziuc – Rusu. Rezerve: Croitoru, Balaur, Benchaib, Carnat, Gutea, Lepistu, Rădescu, Șerbănică, Toma. Antrenor: Nicolae Dică

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche (52, Bejan), Stoica, Opruț – Biceanu (82, P. Petrescu), Sota, Limaj (68, Alhassan)- Balaure (82, Buhăcianu), Paraschiv, Popescu (68, Oroian). Antrenor: Marius Măldărășanu

În urma acestui rezultat, echipa sibiană urcă pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 24 de puncte, la 3 de liderul FC U Craiova. În runda următoare, FC Hermannstadt va juca acasă, sâmbătă 22 aprilie, de la ora 15, cu FC Argeș.

Etapa a 4-a din play-out-ul SuperLigii

U Craiova 1948 – FC Voluntari 3-3

UTA – FC Botoșani 0-2

CS Mioveni – Hermannstadt 0-2

Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj / Duminică 18:15

FC Argeș – Chindia Târgoviște / Luni 15:00

CLASAMENT

sursa: flashscore.ro

Declarații după meci

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*