Parada cailor, concurs de tracțiune și viteză, apoi spectacol artistic. Toate la Brădeni

Consiliul Județean vă invită luni, 6 mai 2024, la Brădeni, unde va avea loc acțiunea cultural-artistică ”Educație și cultură în comuna Brădeni”, proiect susținut de Consiliul Județean Sibiu, prin Agenda Culturală.

FOTO: Consiliul Județean

Festivalul își propune continuarea unei tradiții locale, prin care se urmărește promovarea jocului și a portului tradițional, costumele populare fiind realizate manual de către localnice.

Evenimentul va include un concurs cabalin pentru amatori la care sunt invitați să participe proprietarii de cai din comuna Brădeni și din împrejurimi.
Începând cu ora 10, va avea loc parada cailor, urmată de concursul de tracțiune și viteză. Juriul va adresa proprietarilor de cai intrebări de cultură generală cu privire la modul de producere a fânului, la importanța acestuia și întrebări capcană, cu tentă umoristică. Se vor oferi diplome de participare tuturor celor înscriși și vor fi premiate primele 3 locuri.
După finalizarea spectacolului cabalin, evenimentul va continua de la ora 15 cu un spectacol artistic pe scena amenajată în aer liber.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*