Până la 200 de triatloniști din toată țara sunt așteptați la ediția a IV-a a BINDER LAKE TRIATHLON

Duminică, 9 Iulie 2023, la Lacul lui Binder din Sibiu, se va desfășura a IV-a ediție a competiției sportive BINDER LAKE TRIATHLON (Offroad), un eveniment de masă în cadrul acțiunii generice ”Mișcare pentru sănătate”.

Foto: organizatori

Înscrierile continuă până Sâmbătă, 8 Iulie, ora 16:00 pe pagina evenimentului:

Binder Lake Triathlon

Acest eveniment este organizat de ACS Aria pentru Sport și este finanțat prin agenda sportivă a Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu.

Competiția este validată prin implicarea Federației Române de Triatlon și se înscrie printre acţiunile şi activităţile prin care organizatorii își propun să stimuleze şi să promoveze mişcarea sportivă de masă la nivelul judeţului Sibiu și în regiune.

În cadrul competiției se vor desfășura probe de natatie, ciclism si alergare în limitele categoriilor de
vârstă 14 – 20 ani, 20 – 30 ani, 30 – 40 ani şi peste 40 ani (feminin şi masculin). Începând cu ora 10:00, se va da startul probei de inot in Lacul Binder, se va pedala pe o distanta de 20 km pe traseul Str.  Tiglarilor, Str. Deventer si Str. Tomis, apoi pe un traseu offroad, iar la revenire se va alerga 5 km în jurul Lacului Binder.

Pentru siguranța cicliștilor, pe traseul menționat mai sus, duminica, 9 iulie 2023 circulația rutieră va
fi închisă între orele 09:30 – 12:30 pe tronsonul Strada Tiglarilor (lacul lui Binder) – Strada Deventer – Strada Tomis (intersectie cu strada Luxemburg). Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, de la strada Tomis – Strada Tiglarilor (lacul lui Binder). În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă anticipat intervalelor orare menționate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*