Pachete de bilete pentru perioada aprilie – iunie 2022 la Filarmonica de Stat

Așteptarea a luat sfârșit! Odată cu ridicarea tuturor restricțiilor legate de organizarea de evenimente, invităm publicul să-și asigure din timp locurile la concertele și recitalurile din programul stagiunii „MaraTONUL muzical” prin achiziționarea pachetelor de bilete.

Pachetele de bilete vor fi puse în vânzare din 21 până în 24 martie, la prețul de 450 lei, și asigură accesul la nouă concerte simfonice – din care un concert extraordinar – și trei recitaluri camerale, în perioada aprilie-iunie 2022.

Se acordă 50 % reducere pentru pensionari, studenți și elevi. Pentru început, vom oferi 200 de pachete de bilete, cu posibilitatea de a suplimenta numărul acestora, în funcție de solicitările publicului, dacă reglementările legale ne vor permite acest lucru.

Programul casei de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (str. Cetății, nr. 3-5) este de luni până joi, în intervalele orare 10.00-12.00, respectiv 13.00-16.00.

Persoanele care achiziționează pachetul de bilete vor beneficia de o reducere importantă din prețul pentru concertul extraordinar din 19 iunie, de la 100 lei la doar 40 lei, respectiv 20 lei în cazul pensionarilor, elevilor sau studenților.

Din 9 martie, starea de alertă a încetat, la fel și toate restricțiile, precum și restrângerea sau interzicerea unor activități.

Cu toate acestea, filarmonica recomandă publicului să respecte în continuare normele sporite de igienă în scopul combaterii COVID-19 și să poarte masca de protecție pe întreaga durată a vizitei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*