Ovidiu Dragoman, încântat de noul sediu al Casei de Cultură: „Este plăcut să revii acasă!”

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu a revenit în Parcul Tineretului, nr. 1.

După mai bine de trei ani în care a funcţionat pe Bulevardul Victoriei, la nr. 39, Casa de Cultură a municipiului Sibiu s-a mutat în sediul noul, din Parcul Tineretului, nr.1. De fapt este vorba despre o revenire a instituţiei în vechiul amplasament, unde a fost construită o clădire nouă, cu etaj şi mansardă.

Clădirea, care are o suprafaţă utilă de 1.168 de metri pătraţi, nu adăposteşte doar birourile administrative ale Casei de Cultură, ci şi locuri de cazare şi un studio de dans pentru balerinii Teatrului de Balet Sibiu, afiliat instituţiei. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 4.500.000 lei, potrivit Alexandrei Cheşcu, purtătoarea de cuvânt a Casei de Cultură.

„Ne bucurăm mult că am revenit în Parcul Tineretului. Clădirea aceasta ne simplifică mult activitatea. Este plăcut să revii acasă, mai ales că noile condiţii de aici sunt un plus pentru balerinii noştri, care acum au totul în acelaşi loc. Atât zonele de studiu, cât şi de locuit”, a spus directorul Ovidiu Dragoman.

Odată cu mutarea în noul sediu, a fost desfiinţată şi casa de bilete pe care Teatrul de Balet o avea deschisă la Centrul de Informare Turistică de la parterul Primăriei. Iubitorii dansului vor putea achiziţiona bilete pentru spectacole din Parcul Tineretului, nr. 1, la parter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*