Organizatorii Weinfest Mediaș anunță oficial că evenimentul continuă în Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei într-un nou format! (CP)

În calitate de organizatori, ne bucurăm că formatul nostru de succes creat cu multă trudǎ în anii anteriori a fost preluat.

Foto: Weinfest Mediaș

În consecință, gazda evenimentului nostru Turrepitz – paznicul cetății, vă anunțǎ cu mare entuziasm faptul că evenimentul nostru se reinventează într-un nou format păstrând baza de mare degustare, compus din 2 evenimente anuale “Weinfest Mediaș” 15-17 Septembrie 2023 si “Weinfest Mediaș” – Christmas Edition 15-28 Decembrie 2023.

Weinfest Mediaș vă așteaptă în clinchetul paharelor de vin oferit la degustare de cramele din spectrul național și internațional care își prezintă în acest an creațiile în curtea castelului din jurul turnului emblemă al orașului la mijlocul lui Septembrie! Evenimentul rămâne un eveniment de suflet al nostru, medieșenii care iubesc acest oraș și doresc ca el să evolueze din toate punctele de vedere, bazat pe principii solide, corect și transparent.

Foto: Weinfest Mediaș

Vă aducem aminte că evenimentul Weinfest Mediaș se desfășoară ca parte a eforturilor de reconstrucție a Vechii Metropole de vin a Transilvaniei, sub auspiciile zâmbetului lui Dumnezeu din spatele lacrimilor cerului, așa cum s-a demonstrat la Proclamația de la Mediaș a Zilei Internaționale de Fetească regală! Vă promitem o experiență diferită în fiecare zi a evenimentului din luna Septembrie. Accesul pentru degustare se poate achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-medias-weinfest-mediasch-2023-88242/

Vom reveni cu detalii!

Echipa asociațiilor organizatoare: Asociația Locului Natal,  FDGR Mediaș, Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, Asociația pentru Reconstrucția Vechii Metropole de vin a Transilvaniei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*