Opțiune așteptată de toți utilizatorii WhatsApp

Populara aplicaţie de chat, folosită de 2 miliarde de utilizatori din peste 190 de țări, lansează opțiunea de „Reacții”, care până acuma erau disponibile pe Instagram și Facebook.

De câteva luni existau zvonuri legate de posibilitatea introducerii în aplicația WhatsApp a reacțiilor la mesaje pe care le găsim pe Messenger și în alte țări chiar și pe Instagram.

WhatsApp a lansat în sfârșit funcția „Reacții” pentru utilizatorii săi. Anunțul vine la aproape două săptămâni după ce aplicația deținută de Meta a anunțat caracteristica. Cea mai recentă lansare va fi pentru toți utilizatorii. CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg a făcut anunțul prin intermediul contului său oficial de Facebook, relatează Monitorul de Cluj.

„Reacțiile pe WhatsApp încep să apară de astăzi”, a fost mesajul transmis de Mark Zuckerberg.

Această caracteristică va face mai ușor pentru utilizatori să reacționeze la mesajele individuale. Până acum, utilizatorii au trebuit să introducă un emoji pentru a reacționa la un mesaj, dar acum, acest lucru se poate face instantaneu atingând și menținând apăsat mesajul la care doriți să reacționați.

Funcția „Reacții” va funcționa într-un mod similar cu modul în care funcționează pe Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*