Opresc „vulturii“ picajul, luni, cu Dinamo?

CSU Sibiu rămâne pe un butoi cu pulbere, fiecare perioadă mai puțin fastă fiind taxată de o parte din nucleul dur al fanilor, care „torpilează“ conducerea clubului pe paginile de socializare. Ultimele acuze au venit după înfrângerea la o posesie, de marți, din Sala Transilvania, 80-82 (18-16, 20-18, 9-19,  23-17, 10-12) după prelungiri.

foto: facebook/CSU Sibiu

Locul 3 la finalul sezonului trecut, echipa sibiană parcurge cea mai dificilă perioadă din actuala ediție, cu 3 înfrângeri consecutive în campionat, toate în Top10. Au mai fost 2 începuturi de serii negative, cu 2 eșecuri consecutive, însă niciodată 3. Unde mai pui că, dacă adăugăm și eșecul cu CSM Constanța, din primul tur al turneului Final  8 al Cupei României 2024, atunci ar fi 4 înfrângeri consecutive.

Fanii simt că, în ritmul acesta, CSU poate rata calificarea în play-off și caută să pună presiune. La fel ca anul trecut, când elevii lui Rinkevicius au trecut „cu emoții“ de prima fază, la fel și de Top10.

Mai sunt 6 partide de disputat, iar „vulturii“ au o victorie în plus în clasament față de Corona Brașov, prima echipă sub linie în acest moment. CSU Sibiu va avea ocazia să liniștească spiritele chiar luni, 11 martie, când are programat meci tot în Sala Transilvania. De la ora 19, va întâlni Dinamo București.

Biletele sunt disponibile online AICI, iar fizic DOAR în ziua meciului, cu o oră înaintea startului partidei, la intrarea în Sala Transilvania

Marți, în Sala Transilvania, „vulturii“ s-au lovit de o echipă a Rapidului valoroasă, decisă să își vândă scump pielea. A ieșit un meci echilibrat, cu CSU având cel mai mare avantaj pe tabelă în sfertul 2, de 8 puncte, în vreme ce oaspeții s-au bucurat prematur în sfertul 4, cu 11 puncte în față. Am avut parte de un final electrizant, CSU și Rapid încheind la egalitate, 70-70. În overtime, rapidiștii au fost mai concentrați, reușind să-și ia revanșa pentru înfrângerea din finala mică de anul trecut. Mouha Barro a fost cel mai bun jucător al nostru cu 23 de puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă. Jay Threatt a reușit 18 puncte și 7 pase decisive, iar Rareș Uță a adunat 15 puncte și 6 recuperări. Au mai marcat: Loving – 9 puncte, Pratt – 5, Dragoste – 3 și Kuti – 3.

Etapa a 5-a din Top 10 a început aseară, la Tg Mureș, cu partida CSM Târgu Mureș – CSO Voluntari, scor 74-92. Iată programul complet:

Vineri 8 martie,

ora 18: CSM CSU Oradea – U-BT Cluj-Napoca

Sâmbătă 9 martie

Ora 19,30: CSM Corona Brașov – CSM CSU Constanța

Duminică 10 martie,

ora 18: FC Argeș Pitești – CS Rapid București

Luni 11 martie

Ora 19: BC CSU Sibiu – CS Dinamo București

CLASAMENT

sursa: FRBM

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*