O tânără a murit după ce şi-a amestecat ceaiul cu linguriţa greşită

O tânără de 24 de ani din Statele Unite, Jess Prinsloo, a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei în timpul unei vacanțe în Africa de Sud. Câteva zile mai târziu, femeia, care avea o alergie acută la lactate, a suferit o reacție fatală după ce a folosit o lingură greșită pentru a-și amesteca ceaiul, potrivit Mirror.

La doar patru zile după ce a trăit cele mai frumoase clipe din viaţa ei, fiind cerută în căsătorie într-un loc renumit din Africa de Sud, tânăra a murit subit, după ce şi-a amestecat ceaiul cu linguriţa greşită. Jess avea o alergie severă la produsele lactate, iar după ce a gustat din ceai, a intrat în anafilaxie – o reacție alergică severă care survine brusc și poate cauza moartea, transmite observatornews.ro.

Femeia a decedat la spital a doua zi, chiar în ajunul Anului Nou. Partenerul devastat al tinerei, Craig McKinnon, a declarat că avea tot timpul două EpiPen-uri (autoinjectoare cu epifrină) la ea, pentru orice eventualitate, dar de această dată, nu au funcţionat. „Când a murit Jess, a murit și o parte din mine – dar nu este nimeni de vină pentru decesul ei”, a spus el.

Jess era alergică la lactate de la vârsta de nouă luni

Tânăra a trăit clipe de vis, înainte de a se stinge din viaţă

„O mare parte din familia lui Jess locuieşte în Africa de Sud și ea nu s-a mai întors aici de șase ani, așa că am știut că nu există un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie”, a spus Craig. Tânărul cuplu a sărbătorit evenimentul cu șampanie și „multe râsete”, înainte de tragedie.

Jess era alergică la lactate de la vârsta de nouă luni şi a mai suferit şocuri anafilactice şi în trecut, potrivit iubitului său. La 18 ani, ea ar fi fost resuscitată după ce a mâncat curry care avea lapte în compoziţie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*