O șoferiță a lovit CINCI persoane pe trotuar cu mașina

Cinci persoane au ajuns la spital după ce o șoferiță din Timiș le-a lovit cu mașina. Femeia s-a „pierdut” la volan.

Foto: arhivă monitorulcj.ro

Cinci persoane au ajuns la spital, joi seara, în urma unui accident rutier care a avut loc în oraşul Gătaia, provocat de o şoferiţă care a acroşat un minor şi alte patru persoane care circulau pe trotuar.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că o femeie în vârstă de 58 de ani a condus un autoturism pe strada Republicii din oraşul Gătaia iar la un moment dat a surprins şi a acroşat un pieton minor în vârstă de 13 ani, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autoturismului şi a pătruns pe trotuar, lovind o minoră de 15 ani, două femei de 32 de ani şi 37 de ani şi un bărbat de 29 de ani.

Cele cinci victime au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Femeia în vârstă de 58 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, șoferința ar fi declarat că s-a speriat când a văzut că traversează strada copilul de 13 ani și, din greșeală, în loc să calce pedala de frână a câlcat pedala de accelerație, scrie stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*