O profesoară din SUA predă pentru studenții AFT

O profesoară de la Universitatea Georgiei de Nord, Atlanta, SUA ține prelegeri pentru studenții Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Foto: Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu
Conf.univ.dr. Raluca Viman-Miller, din cadrul Universității Georgiei de Nord, Atlanta, Statele Unite ale Americii, este prezentă în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în perioada 06 martie – 16 iunie, pentru desfășurarea de mobilități de predare în cadrul Semestrului Internațional organizat în instituția noastră.
Studenții vor avea posibilitatea să participe la prelegerile doamnei conf.univ. în cadrul disciplinelor Cross-cultural Communication, Law of Armed Conflict și Cultural Awareness sau la discuții din sfera studiilor politice, relațiilor internaționale, politicilor comparate și politicilor europene.
”Pe parcursul perioadei acestui schimb de experiență, doamna conf.univ.dr. Raluca Viman-Miller va putea identifica aspecte referitoare la specificul procesului educațional din învățământul academic militar românesc în vederea consolidării și diversificării relațiilor de colaborare dintre Universitatea Georgiei de Nord, Atlanta, Statele Unite ale Americii și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu”, explică reprezentanții instituției sibiene de învățământ militar superior.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*