O nouă inițiativă a parlamentarilor PSD Sibiu a fost adoptată (CP)

La inițiativa parlamentarilor social democrați de Sibiu, senatorul Claudiu Mureșan și deputatul Bogdan Trif, în această săptămână, a fost adoptată în Senat modificarea termenului pentru înregistrarea mențiunilor la Registrul Comerțului, privind actele și faptele prevăzute de lege pentru societățile comerciale, de la 15, la 30 de zile.

Foto: PSD Sibiu

Potrivit inițiatorilor, noul termen se corelează mult mai bine cu ritmul activității economice și contabile a unei companii, evitându-se astfel riscul unor sancțiuni usturătoare. Inițiativa celor doi parlamentari social-democrați a apărut în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții mediului de afaceri și vine în întâmpinarea nevoilor acestora de simplificare și eficientizare a legislației.

„Rolul legilor este să ajute economia și pe antreprenori, nu să încurce. Sancțiunile mari pentru nerespectarea unui termen strâns nu ajută pe nimeni. Sunt convins că această modificare va trece cu bine și de votul colegilor din Camera Deputaților”, a declarat senatorul PSD Claudiu Mureșan.

Organizația Județeană PSD Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*