O nouă funcție la WhatsApp. Ce se întâmplă cu mesajele

Noi funcționalități pentru utilizatorii aplicației WhatsApp. De acum vor putea interveni asupra mesajelor text pe care le trimit. 

Expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii

”Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Odată cu lansarea globală a funcţiei, în următoarele săptămâni, expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii. Funcţia va putea fi accesată apăsând lung mesajul şi alegând ”editare” din meniul derulant.

Mesajul modificat va purta eticheta ”editat”, fără a afişa istoricul editărilor.

Aplicaţiile concurente, cum ar fi Telegram şi Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi, pentru a selecta utilizatori.

Whatsapp ar putea deveni un abonament cu plată

Meta, deținută de Mark Zuckerberg, se pregătește să testeze și lanseze aplicația de mesagerie Whatsapp, sub formă de abonament cu plată. Iată ce trebuie să știi!

WABetaInfo, un portal în care se găsesc cele mai noi informații despre actualizările Whatsapp, a precizat că aplicația a început să testeze faza de abonament cu plată pentru anumiți utilizatori care dețin afaceri. Este vorba despre actualizarea beta pe Android și iOS prin intermediul Play Store și Test Flight.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*