O fetiță de 5 ani și-a dat ultima suflare sub privirile mamei

O fetiță de cinci ani a murit în mod tragic după ce s-a sufocat cu o bucată de mâncare, chiar în mașină cu mama sa.

Imogen Lennon, în vârstă de cinci ani, era în drum spre casă alături de mama sa, în Canowindra, Australia, când a început brusc să se sufoce. Așezată pe bancheta din spate a mașinii, Imogen s-a sufocat după ce mama ei i-a dat o gustare, potrivit Mirror, citat de observatornews.ro.

Micuța a murit la spital

Samantha a sunat la urgențe, dar i s-a spus că este prea departe și ambulanța nu ar ajunge la timp. Și-a condus ea însăși fiica la spital, cu ajutorul unui șofer care a trecut prin zonă. În ciuda eforturilor, micuța Imogen a murit la spital. Tamara Harrison, o apropiată a familiei, a creat o pagină de strângere de fonduri și a descris-o pe fetiță ca fiind „luminoasă, hotărâtă și iubitoare”.

„Sam, a luat-o pe Imogen de la lecțiile de înot în după-amiaza zilei de 16. În drum spre casă, Imogen mânca fericită gustarea ei preferată pe care obișnuia să o primească mereu după lecțiile de înot și vorbea cu mama ei de pe bancheta din spate, când a început brusc să se sufoce. Imogen a sunat la urgențe, dar i s-a spus că era prea departe, iar ambulanța nu ar fi ajuns la timp. Așa că a dus-o ea la spital,cu ajutorul unei persoane care trecea prin zonă. Imogen a murit la spital”, a declarat Tamara Harriso.

Sursă foto: GoFundMe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*