O femeie din București și-a înjunghiat soțul de două ori în decurs de 13 ore. Bărbatul, în stare critică la spital.

O femeie din București a fost reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la interval de 13 ore. Starea bărbatului spitalizat este critică, scrie Monitorul de Cluj.

Foto: Mesagerul de Sibiu

O femeie de 47 de ani din Bucureşti a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit.

Potrivit polițiștilor, joi, în timp ce se afla în locuinţă, femeia şi-a agresat soţul, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a înjunghiat de două ori cu un cuţit în zona toracelui, prima dată în jurul orei 02,00, iar apoi în jurul orei 15,00, provocându-i două plăgi penetrante abdominale.

Abia după a doua agresiune, bărbatul a reuşit să iasă din casă şi să ajungă la un magazin din apropierea locuinţei, angajaţii cerând ajutor la 112.

Echipajele medicale sosite la faţa locului l-au transportat pe bărbat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, starea sa fiind critică şi în prezent.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*