O echipă sibiană reprezintă România în Liga Campionilor la minifotbal

Federaţia de Minifotbal din România (FMR) a anunţat oficial numele echipelor ce vor reprezenta ţara în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi la nivel european.

Cele opt echipe româneşti care participă la EMF Champions League sunt: MAV Sports Timişoara, campioana naţională, a cărei taxă de participare a fost achitată de Federaţia de Minifotbal din România; Danco Pro Bucureşti, câştigătoarea Cupei României, Borussia Hermannstadt Sibiu (înființată în 2014), campioana regională Sud-Vest; Tanzmannschaft Bucureşti, campioana regională Sud-Est; Autovip Şimleul Silvaniei, campioana regională Nord-Vest; AS Coriolan Bacău, campioana naţională a Firmelor şi Instituţiilor; Juventus Sibiu, finalista Cupei României; FC Boromir Râmnicu Vâlcea, echipă invitată în baza rezultatelor bune de la primele două ediţii.

Borussia Hermannstadt Sibiu

Ediţia a treia a competiţiei va avea loc între 6 şi 9 septembrie la Terme Catez, în Slovenia, acolo unde a avut loc şi ediţia de anul trecut. Competiţia va avea loc pe 10 terenuri cu iarbă naturală, diferită de suprafaţa de sintetic pe care se joacă la noi în ţară. Premiul pentru locul 1 este de 5.000 de euro.

Componenţa grupelor şi programul competiţiei vor fi aflate după tragerea la sorţi din data de 5 septembrie, cu o zi înaintea debutului competiţiei.

România are un palmares foarte bun până acum în Champions League. La prima ediţie, din 2016, la Maribor (Slovenia), Juventus Sibiu a terminat pe locul 2, MAV Sports Timişoara pe locul 3 şi FC Boromir Râmnicu Vâlcea pe locul 4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*