O altă femeie omorâtă de câine, în Bucureşti. Femeia a fost atacată când a vrut să-i dea animalului de mâncare

O nouă tragedie în care a fost implicat un câine şi un om s-a petrecut în Bucureşti. O femeie a fost omorâtă luni de câinele de care avea grijă.

 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, luni, la ora 11:30, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în curtea unui imobil din Sectorul 3 o femeie este muşcată de un câine.

Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconştienţă, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Femeia avea grijă de câine

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire în urmă cu 4 luni.

Echipajul medical prezent la faţa locului a constatat decesul femeii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

La sfârsițul lunii ianuarie, o femeie a murit sfâșiată de câini vagabonzi când a ieșit la alergat, în București.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*