O adevărată aventură la Duathlon Challenge 2015. Peste 100 de concurenţi au sfidat ploaia şi au finalizat cu succes competiţia

Duathlon Challenge 2015_foto Ovidiu Matiu (1) Duathlon Challenge 2015_foto Ovidiu Matiu (5) Duathlon Challenge 2015_foto Ovidiu Matiu (7)Duminică, 27 septembrie 2015, peste 100 de concurenţi s-au aliniat la startul Duathlon Challenge 2015, dovedind că ploaia nu este un impediment pentru mişcare. La ora 10.00, la scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, s-a dat startul competiţiei Duathlon Challenge în echipe de 2 concurenţi + 1 bicicletă pe traseu de 20 km, respectiv 3 concurenţi + 2 biciclete pe traseu de 30 km. O cursă specială doar de biciclete a fost creată pentru categoria Family, la care au luat parte câte un adult + 1 copil.

În ciuda ploii de toamnă, concurenţii s-au aventurat pe traseul competiţiei şi au finalizat cursa cu succes, primele trei echipe de la fiecare categorie de concurs fiind răsplătite cu aplauze, diplome, trofee, medalii şi premii din partea Aria Sport.

Evenimentul s-a aflat la cea de-a doua ediţie și are ca scop să promoveze combinarea a două ramuri sportive în cadrul unui concept interesant și provocator, alergarea și mersul pe bicicletă.

Proiectul a fost organizat în colaborare cu Asociaţia Tură în Natură, în parteneriat cu ANDU, Aria Sport, Visma, Alpha Aftermarket și a fost sprijinit de Promo Management, Printcenter, Supporter, Shopping City Sibiu, Sibiu 100 %, TV Sibiu şi Radio Impuls.
Credit foto – Ovidiu Matiu

Laura Popa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*