Numele câştigătoarei Marelui Premiu al Festivalului Concurs „Ilie Micu” – FOTO, VIDEO

Gabriela Silvia Vişinescu din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu” din Sibiu.

FOTO: Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu

Trei eleve de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sibiu au fost premiate marţi seara: Valentina Nimereală (Şcoala Populară de Arte din Sibiu) a obţinut Premiul întâi şi Diana Dumitru (Şcoala Populară de Arte din Sibiu) a primit Premiul special la categoria de vârstă 16-25 de ani.
Antonia Maria Pocol (Şcoala Populară de Arte din Sibiu) a câştigat Premiul al treilea la categoria de vârstă 12-15 ani.
Publicul sibian este aşteptat miercuri, de la ora 16:30, la Sala Thalia, unde va continua Festivalul Concurs Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, cu concursul de Canto muzică populară. Accesul este gratuit.
Spectatorii se vor putea bucura şi de recitalurile susţinute de Mariana Anghel, Luminiţa Dejan, Ileana Matus şi Grupul Folcloric Mara, Roxana Reche, Alexandru Pal, Antonela Ferche Buţiu, Liviu Buţiu, Clasa de canto muzică populară coordonată de profesor Mariana Anghel, Clasa de instrumente de suflat a profesorului Adrian Grecu şi Clasa de jocuri populare a profesoarei Olesea Sas.
Prezentatorul este cunoscutul interpret de muzică populară, profesor al Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sibiu, Traian Stoiţă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*