Nu se potolesc! Șoferi beți și drogați prinși la volan

Polițiștii au făcut noi controale în weekend pe șoselele din județ și au prins câțiva șoferi iresponsabili.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 14.30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rahovei de către un sibian în vârstă de 62 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 19.30, în localitatea Laslea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dumbrăveni. Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată de la începutul acestui an, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 04.00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Greweln de către un localnic în vârstă de 34 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 16 mertie a.c., în jurul orei 17.00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Șeica Mare. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 13.00, în orașul Avrig, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Samuel Brukenthal de către un sibian în vârstă de 28 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*