”Nu mai credeți tot ce citiți în mediul online!” Apelul primarului orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie dezminte public zvonurile vehiculate în mediul online, conform cărora toate autovehiculele în afară de cele din categoria M1 vor fi interzise în orașul Cisnădie. De fapt, autoturismele care nu fac parte din categoria M1 nu vor avea dreptul să parcheze pe locurile de parcare dintre blocuri, locuri destinate locuitorilor din zona și masinilor acestora.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu
Iată mesajul integral al primarului Gheorghe Huja pentru cisnădieni
”În mediul online a apărut o postare total eronată menită să ducă cetățenii acestui oraș în eroare. Este vorba despre o minciună gogonată de unde reiese faptul că în Cisnădie toate autovehiculele în afară de cele din categoria M1 vor fi interzise în orașul Cisnădie.
FALS! Defapt dorim să fluidizăm traficul și să venim în sprijinul cetățenilor care nu mai au unde să își parcheze mașina personală.
Mașinile care nu fac parte din categoria M1 nu vor avea dreptul să parcheze pe locurile de parcare dintre blocuri, care sunt destinate locuitorilor din zona și masinilor acestora. Cetățenii de la blocuri au făcut numeroase sesizări prin care își exprimă nemulțumirea față de remorcile, camioanele, utilajelor sau autobuzelor care ocupă câte 3-4 locuri de parcare, ba chiar sunt uitate acolo cu săptămânile.
Prin acest proiect dorim să venim în ajutorul cisnădienilor cărora le-au fost ocupate în mod abuziv locurile de parcare din fața blocului de către cetățeni cu firme care dețin tot felul de remorci și alte autoutilitare. După cum știți deja, de 15 ani nu mai este permisă tranzitarea orașului Cisnădie de tiruri, un lucru de care ne bucurăm cu toții și care a protejat casele cisnădienilor.
Pe acesta cale, vă reamintesc faptul că dezvoltarea infrastructurii și modernizarea acesteia este una dintre prioritățile mele. În curând toate străzile principale din orașul nostru vor fi reabilitate.
Ba mai mult, pentru a rezolva problema trasportului public de persoane, am intrat în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Sibiu alături de Municipiul Sibiu, orașul Ocna Sibiului, comunele Șelimbăr, Sadu, Șura Mică, Șura Mare, Cristian, Poplaca și Roșia. Astfel, 4 autobuze electrice noi vor circula între Sibiu-Cartierul Arhitecților-Cisnădie-Cisnădioara și retur.
Așadar, dragi cisnădieni, fiți foarte atenți de unde vă luați informațiile și nu mai credeți tot ce citiți în mediul online; mereu am fost și voi fi la dispoziția dumeavoastră pentru a vă ajuta și oferi informații adevărate.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*