Nu am depășit Oțelul. Oțelul Galați – FC Hermannstadt, 1-0

Meciul de la Galați, în urma căruia FC Hermannstadt putea să își consolideze prima poziție din Play-out, s-a încheiat cu victoria gălățenilor.

Foto: Facebook Oțelul Galați Oţelul Galaţi a învins-o pe FC Hermannstadt cu s-orul de 1-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 7-a a fazei play-out a Superligii de fotbal.Unicul gol al partidei a fost reuşit de Francois Yabre (3), cu o lovitură de cap, la lovitura liberă executată de Ştefan Bodişteanu. Pentru burkinabez a fost primul gol marcat în Superligă.

Oţelul a jucat în zece oameni din min. 58, când portughezul Samuel Teles a primit direct cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a japonezului Sota Mino la un duel aerian. Teles fusese introdus de antrenorul Dorinel Munteanu pe teren în min. 38, în locul lui Diego Zivulic, care avea un cartonaş galben.

Sibienii au forţat egalarea pe final, dar au ratat trei ocazii mari, prin Gabriel Iancu (68 – bară), Cristian Neguţ (79 – reluare acrobatică, dar Jonathan Cisse a scos de pe linia porţii) şi Ionuţ Stoica (90+1 – şut din careu, prins de portarul Eduard Pap).

Oţelul este lider în play-out şi venea după singura sa înfrângere în această fază a campionatului. Sibienii erau neînvinşi de patru etape (două victorii, două egaluri).

În sezonul regulat, sibienii au remizat la Galaţi (1-1), iar în retur au învins-o pe Oţelul cu 4-1.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*