Novak Djokovic NU a fost arestat

Surse federale și din tenis au transmis pentru publicația The Age că Djokovic nu ar fi fost, de fapt, arestat. Potrivit acestora, ministrul pentru Imigrare încă se gândește dacă să-i anuleze viza lui Djokovic sau nu.

Deși tatăl lui Novak a susținut că fiul său a fost arestat, fratele lui Nole, Djordje, și-a contrazis părintele: „Vor să-l captureze și să-l închidă din nou pe Novak!”.

În urmă cu câteva minute, în timp ce familia sa susține o conferință de presă, Novak Djokovic a publicat o fotografie și un mesaj pe contul personal de Twitter.

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a întors decizia de anulare a vizei. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani uimitori.

Pentru moment nu pot spune mai multe, dar MULȚUMESC pentru că ați fost alături de mine în toate acestea și că m-ați încurajat să rămân puternic”, a scris Djokovic.

Alături de mesaj, Nole a publicat o fotografie de pe unul dintre terenurile din complexul în care se joacă turneul de Grand Slam, informează gsp.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*