Noua conducere a ULBS: Începem mandatul într-un moment-cheie pentru a ne manifesta solidaritatea

Începând de astăzi, noua echipă managerială a universității își intră în atribuții.

Perioada de tranziție s-a încheiat prin preluarea mandatului de către prorectorii ULBS: d-na Raluca Sassu, dl. Horațiu Dura, dl. Adrian Pascu și dl. Andrei Terian.

Totodată, la nivelul facultăților, noii decani și-au preluat atribuțiile.

„Împreună formăm o echipă și cred că toți privim cu încredere spre viitor”, transmite rectorul Sorin Radu.

Noua echipă managerială își începe mandatul într-o împrejurare neobișnuită: „Este un moment care nu doar că ne bulversează rutinele cotidiene, ci ne și pune astfel la încercare. Evident, nu ne putem alege timpurile pe care să le trăim, dar putem alege cum anume să le trăim. Asta este în puterea noastră – și doar a noastră! Și tot de noi ține și efortul de a ne ridica deasupra limitelor pe care ni le impun asemenea vremuri. Acesta poate fi pentru noi toți un moment-cheie pentru a ne manifesta solidaritatea, un cuvânt folosit până la demonetizare în spațiul public, dar a cărui valoare sper să reușim să o simțim din nou cu acest prilej”.

Noua conducere dă asigurări că prioritatea noii echipe manageriale este de a gândi, adopta și implementa măsuri care să protejeze comunitatea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, dar și pe cei dragi comunității.

„De altfel, nu am putut să nu observ că toți membrii comunității noastre au depus în această perioadă de criză un efort constant pentru ca activitățile lor să-și păstreze un ritm normal și eficient, pentru ca fiecare provocare să-și găsească răspunsul optim și pentru ca implementarea soluțiilor găsite să se facă rapid și în beneficiul tuturor. Prin urmare, vreau să vă mulțumesc pentru acest efort, ca și pentru efortul de a vă comporta firesc în vremuri atât de neobișnuite! Vă doresc tuturor multă sănătate! Să fim încrezători că orice încercare e menită să aducă la suprafață tot ce e mai bun din noi și să folosim aceste vremuri pentru a deveni mai atenți, mai înțelegători și mai generoși! Poate că tocmai existența solitară la care ne constrânge această pandemie ne va ajuta să prețuim și să construim mai bine solidaritatea de mâine!”, adaugă Sorin Radu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*