Noapte de neuitat la Casa Muzeală din Săcădate. Nu trebuie să ratați evenimentul!

Asociația „Vatra Satului Săcădate” vă invită la începutul lunii mai la cea de-a doua ediție a evenimentului „O noapte la Casa Muzeală”, o experiență unică, care vă va permite să începeți în tihnă weekendul, să vă deconectați de la viața tumultoasă a zilelor noastre și să vă reconectați cu viața liniștită de la țară.

foto: Mesagerul de Sibiu

Dacă vă doriți să petreceți o noapte tihnită într-un decor pitoresc, la țară, la începutul lunii mai aveți această ocazie. În data de 10 mai, de la ora 20.00, sunteți invitați la Săcădate, pentru a petrece o noapte de neuitat, la Casa Muzeală.
„Vom face o incursiune în istoria comunității și vom vizita obiectivele turistice ale satului. Vom fi parte activă a unei șezători autentice, cu povești și obiceiuri de altădată. Vom lua o cină târzie, dar foarte gustoasă. Vom petrece o seară între prieteni, pe acorduri de muzică live și la final ne vom face siesta lansând lampioane.
Cred că v-am făcut poftă sa veniți la noi acasă, la Săcădate!
Va fi o noapte de neuitat cu multe experiențe frumoase și inedite alături de oamenii și poveștile locului!”, explică Anca Groza președinta Asociației „Vatra Satului Săcădate”.

foto: Mesagerul de Sibiu

Donația minimă recomandată pentru participarea la eveniment este de 100 lei/ persoană
Puteți achita ONLINE cu cardul AICI:
Accesul la eveniment se face prin prezentarea dovezii achitării donației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*