Nicolae Neagu: Sănătatea rămâne una dintre primordialitățile Guvernului Orban

Cabinetele medicilor de familie vor fi scutite de plata impozitelor/taxelor aferente clădirilor/spațiilor în interiorul cărora sunt organizate și funcționează, anunță deputatul sibian Nicolae Neagu.

Inițiativa parlamentară liberală care a modificat art. 456 alin(1) lit.(h) din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal și care a permis acest lucru a fost votată de plenul Camerei Deputaților, ieri, cu majoritate de voturi.

„Acest lucru a fost posibil întrucât, Comisia de buget-finanțe al cărei membru sunt, în ședința on-line de marți, 5 mai, a înaintat plenului Camerei Deputaților un raport de admitere, demonstrând faptul că, acolo unde se vrea și există și voință politică se poate. Încă una dintre inechitățile sistemului medical este rezolvată, după ce săptămâna trecută, și alte categorii/profesii medicale precum biologi, chimiști, fizioterapeuți au primit drepturile salariale meritate. Sănătatea, a cărei importanță o vedem și simțim astăzi cu toții,  rămâne una dintre primordialitățile Guvernului Orban”, a precizat deputatul PNL Sibiu Nicolae Neagu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*