Nicolae Neagu (PNL): Cu încredere în Dumnezeu vom păși cu bine în această nouă etapă: redeschiderea școlilor și a grădinițelor

Emoțiile pe care le trăim alături de copiii care, astăzi, pășesc cu pași timizi într-un nou an școlar sunt firești, dar și încărcate de îngrijorarea părinților pentru copiii lor, a declarat deputatul PNL de Sibiu Nicolae Neagu.

„Acest început de an școlar se desfășoară în condiții speciale, cu reguli și măsuri de protecție stricte, cu măsuri de distanțare fizică impuse de situația fără precedent pe care o trăim cu toții.

Este o certitudine faptul că această perioadă nu va fi deloc ușoară pentru părinți, copii și cadre didactice, însă suntem încrezători că vom reuși să ne adaptăm acestor situații excepționale. Cu încredere în Dumnezeu vom păși cu bine în această nouă etapă: redeschiderea școlilor și a grădinițelor, un pas necesar atât pentru educația și viitorul copiilor noștri cât și pentru buna desfășurare a actului educațional în condiții de siguranță.

Înțelegerea măsurilor sanitare și respectarea lor se vor întipări în rutina zilnică a elevilor și acest lucru îi poate ajuta să înțeleagă mai bine cum protejându-se pe ei, îi pot proteja și pe cei din jurul lor.

Cadrelor didactice sibiene le doresc curaj și încredere că vor putea călăuzi pașii tinerelor generații și în vremuri de pandemie, insuflându-le elevilor speranța și bucuria învățării ca pe cel mai frumos dar din anii de școală.

Eleviilor reveniți astăzi la școală le doresc multă sănătate, succes și împlinirea realizărilor pe care și le-au propus în acest an”, transmite Nicolae Neagu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*