Nici farmecul feminin nu mai este ce era odată

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Apoldu de Jos au oprit aseară în Apoldu de Jos, pentru verificări, un autoturism condus pe strada Nouă de către o localnică în vârstă de 30 de ani.

Polițiștii au constatat că femeia nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, noaptea, pe DJ 104, între Retiș și Brădeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au prins o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în satul Netuș, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

După semnalul de oprire adresat tinerei, aceasta a oprit la o distanță de 20 – 25 de metri de echipaj și s-a mutat de pe locul șoferului pe bancheta din spate, însoțită fiind de către proprietarul autoturismului, un vecin în vârstă de 61 de ani, care știa că tânăra nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*