”Nerostite Chemări”. Elevii sibieni, locul I la dansuri populare

16 elevi ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu, însoțiți de cadre didactice, au obținut locul I la secțiunea „Dansuri populare” în cadrul Festivalului concurs ”Nerostite Chemări”, ediția a IX-a – 2024. 
Cei 16 elevi din clasele I-XII, însoțiți de cadrele didactice Popelca Daniela, Dudaș Nela, Toader Monica, în colaborare cu Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Turnu Roșu – educatoarele Ramona Ciora și Streinu Elena, au participat la Festivalul concurs ”Nerostite Chemări”, ediția a IX-a – 2024, organizat de Centrul de Pedagogie Curativă Simeria.
Efortul elevilor a fost răsplătit cu locul I la secțiunea ” Dansuri populare”.
„Felicităm elevii pentru rezultatul lor, precum și cadrele didactice ale Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu pentru implicarea și sprijinul necondiționat oferit. Felicităm doamnele educatoare de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Turnu Roșu, Ciora Ramona și Streinu Elena, care au sprijinit echipa CSEI Turnu Rosu pentru obținerea Premiului I la Festivalul de la Simeria! ”, a postat Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*