Ne luăm revanșa?

Partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe este primul meci oficial pe care AFC Hermannstadt îl dispută în acest an.

Neînvinși de cinci etape, sibienii își doresc revanșa după înfrângerea la scor de neprezentare suferită în tur.

„Mă bucur că am revenit într-un loc unde m-am simțit și mă simt în continuare foarte bine! Reîncepe campionatul. Întâlnim o echipă foarte bună din Liga I. Sepsi este o echipă arțăgoasă, foarte bună. Așa este și antrenorul – Leo Grozavu – un antrenor foarte bun. De când a venit dumnealui la echipă, ei au jucat foarte bine. Au făcut multe puncte. Din păcate, la noi Caiado a făcut o fractură la deget, iar Tătar are probleme la un tendon. Biel Company are probleme după operația de anul trecut, dar în rest băieții sunt bine. Revenim după un cantonament bun, în care ne-am pregătit bine. Am văzut și plusuri și minusuri, dar am mare încredere în băieți. Este un lucru îmbucurător că jucăm acasă! Vom avea publicul în spate, iar asta ne va împinge spre victorie!”, a declarat antrenorul principal Vasile Miriuță.

Meciul va avea loc sâmbătă, 1 februarie, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Cei interesați, pot achiziționa bilete de pe site-ul www.bilete.ro sau de la casa de bilete a Stadionului Municipal, care va fi deschisă vineri și sâmbătă între orele 10.00 – 16.00.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, dar avem un mare plus prin terenul propriu și suporterii noștri. Sper să ne ajute publicul și să ne împingă de la spate. Vrem să evităm emoțiile de anul trecut. Atmosfera în vestiar este una foarte bună, mai ales după ce am trecut printr-un cantonament eficient”, a declarat mijlocașul Petrișor Petrescu.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*