România U21 revine pe Stadionul Municipal. De această dată pentru un meci oficial

Echipa naţională de tineret a României va disputa următoarele două partide din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2025, cu Armenia şi Finlanda, programate în luna octombrie, pe stadioanele Giuleşti din Capitală, respectiv Municipal din Sibiu, informează, joi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial, citată de AGERPRES.

foto: facebook/Primaria Municipiului Sibiu

Acestea sunt primele meciuri de pe teren propriu ale selecţionatei conduse de Daniel Pancu în noua campanie de calificare, după înfrângerea suferită în deplasare în partida de debut cu Albania, scor 2-3.

Naționala U21 a mai jucat pe Stadionul Municipal din Sibiu un meci amical împotriva Germaniei, la 28 martie anul acesta.

Selecţionata de tineret a României întâlneşte echipele similare ale Armeniei în 13 octombrie (Stadion Giuleşti din Capitală, ora 20:30) şi Finlandei, la 17 octombrie (Stadion Municipal din Sibiu, ora 18:00) în cadrul preliminariilor Campionatului European U21 din 2025.

Echipa naţională Under-21 a României face parte din Grupa E a preliminariilor alături de Albania, Elveţia, Muntenegru, Finlanda şi Armenia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*