Muzeul Național Brukenthal lansează bilete de intrare cu cod QR

Muzeul Național Brukenthal a semnat un acord de parteneriat cu MultiversX din Sibiu pentru realizarea noilor bilete de intrare în muzeu. Cei care achiziționează bilete vor putea scana un cod QR familiarizându-se astfel cu ceea ce înseamnă NFT.
Foto: Muzeul Național Brukenthal
Alexandru Constantin Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal a declarat:
„Începând din această lună, Muzeul Național Brukenthal revine după o perioadă de mai bine de 4 ani la tipărirea biletelor de intrare. Cu prilejul deschiderii SCAF – Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu, am încheiat un acord de parteneriat cu xPortal Labs – Metaverse X. Vom tipări noile bilete cu susținerea financiară a partenerilor, iar pe verso se va putea scana codul QR și se va accesa o aplicație, un portal de legătură între lumi – lumea noastră și orice altă lume – noi lumi metaverse, mai ales că această temă metaverse e tema de la care a pornit și SCAF.
Portalul conține informații despre monede virtuale, metaverse și NFT. Este o premieră acest bilet, iar parteneriatul Muzeului Național Brukenthal cu echipa xPortal Labs – Metaverse X va continua și în viitor cu alte proiecte speciale. Mulțumesc echipei xPortal Labs – Metaverse X pentru susținere și pentru faptul că au înțeles importanța colaborării dintre noi, cei din Sibiu, noi ca o instituție importantă de cultură și ei ca o puternică companie.” 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*