Muzeul ASTRA, prezent la Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România

Directorul general adjunct al Muzeului ASTRA din Sibiu, Ovidiu Baron, a înmânat Premiul pentru Arte Decorative artistei Maria Cioată.

Foto: Muzeul ASTRA facebook
Gala premiilor UAP, cel mai important eveniment organizat de Uniunea Artiștior Plastici din România, s-a desfășurat anul acesta la Timișoara – Capitala Culturală a Europei, în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă din Timișoara. Cele 20 de premii, pe fiecare secțiune în parte, au fost înmânate de personalități în domeniul culturii.
Directorul general adjunct al Muzeului ASTRA din Sibiu, Ovidiu Baron, a înmânat Premiul pentru Arte Decorative artistei Maria Cioată. Premiul pentru Artă Plastică Religioasă și Restaurare a fost acordat colegei noastre Geanina Ionescu, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, directorul Centrului ASTRA pentru Patrimoniu.
„Am fost onorată să fiu prezentă în Timișoara, Capitala Culturală a Europei, într-un spațiu în care este promovată și sărbătorită excelența. Mulțumesc Juriului și Uniunii Artiștior Plastici din România pentru distincția acordată. Mulțumesc în numele meu și în numele Muzeul ASTRA din Sibiu”, a declarat Geanina Ionescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*