Murgia și Stoica, în echipa ideală a etapei

Victoria de sâmbătă, 4-1 (2-1) cu Oțelul Galați s-a lăsat cu doi jucători sibieni în echipa ideală a etapei. Alessandro Murgia și Ianis Stoica s-au aflat printre preferații specialiștilor Ligii Profesioniste de Fotbal, atacantul sibian fiind desemnat și omul meciului cu Oțelul. Autor a 2 goluri, Ianis a venit la FC Hermannstadt în urmă cu o lună, jucând de atunci titular în toate cele 5 partide disputate de echipa sibiană.

foto: facebook/FCH

Deţinătorii drepturilor tv & Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Potrivit acestora:

Alessandro Murgia (FC Hermannstadt) – A pasat decisiv la primul gol înscris de sibieni. A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului.

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) – A marcat primele goluri în tricoul sibienilor. Are 14 reuşite în 75 de prezenţe în SuperLigă.

„Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) – A avut două intervenţii importante în momente cheie, prin care a dat încredere echipei.

FUNDAŞI

Bogdan Oteliţă (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Titularizat pentru a 18-a oară în acest sezon, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în SuperLigă.

Lucas Masoero (Universitatea Cluj) – Cu fundaşul argentinian în centrul defensivei, clujenii au depăşit 400 de minute consecutive fără gol încasat.

Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) – Internaţionalul albanez a marcat golul în urma căruia CFR Cluj s-a întors din deplasarea de la Ovidiu cu un punct.

Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Probabil, cel mai bun meci de la revenirea la Sf. Gheorghe. A dominat întreg flancul stâng.

MIJLOCAŞI

Andrej Fabry (UTA Arad) – Gol şi pasă decisivă în victoria care o păstrează pe UTA Arad în lupta pentru un loc în play-off.

Alessandro Murgia (FC Hermannstadt) – A pasat decisiv la primul gol înscris de sibieni. A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului.

Cosmin Matei (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) -A arătat că este un jucător cu glezna fină. A scos penalty-ul care a deschis drumul covăsnenilor spre victorie şi a marcat un gol frumos.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Graţie dublei reuşite în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri în campionatul curent, fiind golgheterul grupării din Sf. Gheorghe.

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) – A marcat primele goluri în tricoul sibienilor. Are 14 reuşite în 75 de prezenţe în SuperLigă.

Alexandru Mitrţă (Universitatea Craiova) – Un jucător de 10! A marcat al 10-lea gol în campionatul curent, în care este şi liderul din clasamentul pasatorilor decisivi  tot cu 10 reușite.

ANTRENORUL ETAPEI

Elias Charalambous (FCSB – FOTO) – A gestionat perfect prima perioadă cu etapă intermediară din acest an, gruparea roş-albastră fiind singura care a luat nouă puncte din ultimele trei runde.“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*