Municipiul Sibiu, din nou pe podium. Ce premiu a câștigat acum

Municipiul Sibiu a fost premiat joi seara pentru excelență în domeniul transportului public și mobilității urbane durabile în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, un eveniment dedicat premierii proiectelor reușite în administrația locală.
„Am investit masiv în acest domeniu, începând cu modernizarea întregii flote de autobuze și introducerea unei Linii Verzi de transport in centrul istoric și până la digitalizarea sistemului de management al flotei, digitalizarea sistemelor de informare și plată a călătoriei, de la crearea de piste mai sigure pentru biciclete și până la punerea în funcțiune a unui sistem de închirieri de biciclete – Sibiu Bike City. Și pentru că Sibiul este orașul distanțelor scurte, reamenajăm spațiile publice pentru a încuraja acest tip de deplasare, care se potrivește orașului”  – Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Acesta este al patrulea premiu pe care Sibiul îl primește din partea Asociației Municipiilor din România, anterior fiind premiat pentru excelență în sănătate și asistență socială, excelență în regenerarea urbană a spațiilor publice și excelență în turism.
Această ediție a Galei s-a desfășurat, ca în fiecare an, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Excelența Sa, domnul Klaus Iohannis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*