Municipalitatea, mulțumită de evoluția lucrărilor pe strada Viitorului

Lucrările de modernizare și extindere a străzii Viitorului, între str. Târgu Fânului și str. Moara de Scoarță, avansează.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

„Am verificat în teren evoluția acestor lucrări complexe de pe str. Viitorului. Până în prezent s-a lucrat la rețelele de utilități, iar de săptămâna viitoare încep lucrările de consolidare a malului pentru lărgirea carosabilului în zona podului CFR”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

La ce se lucrează în prezent:

Relocarea a 2 linii electrice subterane s-a finalizat.

S-a creat o rețea nouă de gaz pe acest tronson, finalizându-se și cuplările

Se relochează rețeaua de apă cu diametru mare, urmând să se amenajeze căminele de racord pentru punerea în funcțiune a noii rețele și dezafectarea celei vechi.

Se execută lucrări și la rețeaua de canalizare pluvială.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Ce urmează:

De săptămâna viitoare constructorul va începe și consolidarea malului în zona podului CFR, prin construcția a 130 de piloți forați, elemente de sprijin necesare pentru lărgirea drumului pe această porțiune.

„Prin această investiție, optimizăm legătura dintre cartierele Gușterița și Reșița și centrul orașului, ca alternativă pentru Podul Gării și creștem astfel mobilitatea locuitorilor din zonă” au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*