Modificări în programul de vară al autobuzelor TURSIB

TURSIB va implementa începând cu 1 iulie 2023, ajustări în programul de circulație al autobuzelor în perioada verii, în urma scăderii numărului de pasageri. Noile programe pot fi consultate pe site-ul oficial al companiei.

Foto: TURSIB

„Vă informăm că modificările propuse în cadrul proiectului privind programul de circulație pe timpul verii, supus și dezbaterii publice, vor fi implementate începând cu data de 1 Iulie 2023.

Aceste modificări sunt necesare datorită scăderii semnificative în timpul verii a numărului de pasageri pe traseele noastre, în urma vacanței școlare și a concediilor de odihnă de la majoritatea societăților.

Ca atare, noul program de circulație va implica ajustări în programul și frecvența autobuzelor de pe liniile 8, 16, 17, 18, în zilele lucrătoare, pentru a se potrivi cererii reduse din această perioadă.

Vă rugăm să consultați noile programe începând cu data de 1 Iulie 2023, fie pe orarele din stațiile de autobuz fie pe site-ul nostru: www.tursib.ro

Vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a reduce la minim orice inconveniențe cauzate de această modificare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim călătorii plăcute alături de noi!” – a anunțat compania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*