Modificări în arondarea la secțiile de votare din municipiul Sibiu

În contextul alegerilor pentru membrii din România ai Parlamentului European și a referendumului național din data de 26 mai, Primăria Sibiu a actualizat delimitarea secțiilor de votare.

Față de scrutinele electorale precedente, delimitarea secțiilor de votare s-a modificat ca urmare a străzilor nou create în Sibiu și a mutării sediului unor secții.

Străzile nou-create care se arondează la secțiile de votare existente

Străzile Bruxelles și Varșovia se arondează la secția nr. 3 de la Școala gimnazială nr. 10, de pe strada E.A. Bielz.

Strada Cuprului se arondează la secția nr. 9 de la Liceul Tehnologic Construcții și Arhitectură Carol I, de pe strada Pedagogilor.

Strada Viticultorilor se arondează la secția nr. 11 de la Școala Gimnazială nr.13, de pe strada Lungă.

Străzile Diamantului, Rubinului, Safirului, Jadului, Opalului, Chihlimbarului, Ametistului, Perlei și Zirconiului se arondează la secția nr. 14 de la Școala Gimnazială nr.23, de pe strada Țiglarilor.

Secții de votare care și-au modificat sediul

Sediul secțiilor de votare nr. 34 și nr. 35 se mută din Palatul Copiilor Sibiu, str. Constituției nr. 2,  la Școala gimnazială nr. 2 Sibiu,  str. Avram Iancu, nr. 13.

Sediul secției de votare nr. 67 se mută de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu de pe str. Independenței nr. 1, la Școala gimnazială nr. 4 Sibiu, str. Spartacus, nr. 4 – 6.

Sibienii pot pot consulta lista actualizată cu delimitarea secțiilor de votare pe site-ul www.sibiu.ro, la secțiunea ALEGERI 2019 de pe pagina principală: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2019/Dispozitia_810_2019_Delimitare_sectii_votare_Municipiu.pdf. De asemenea, se pot consulta listele la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei din Piața Mică nr. 22 sau pe afișele de la intrarea în secțiile de votare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*