Modernizarea Căii Dumbrăvii avansează. Un nou tronson intră în lucru

Modernizarea și transformarea Căii Dumbrăvii într-o arteră de mobilitate smart avansează.

Tronsonul dintre str. Bahluiului și Argeșului va fi redeschis săptămâna viitoare. În următoarele zile, în funcție de condițiile meteo, se va turna primul strat asfaltic pentru a se putea relua circulația.

Pe acest tronson cele mai importante lucrări au fost cele de stabilizare a terenului, prin intervenții ample la fundația drumului. S-au modernizat și rețelele de apă și canalizare, s-au reconfigurat trotuarele și s-a refăcut complet structura drumului.

Este important de precizat că zonele verzi de pe acest tronson vor fi amenajate cu gazon în această toamnă, iar arborii se vor planta în primăvara anului viitor, când lucrările se vor finaliza pe o porțiune mai amplă a arterei.

Un nou tronson intră în lucru, cel dintre str. Gh. Dima și str. A Vlahuță și se închide circulației de luni, 6 septembrie. Se estimează că lucrările pe acest tronson se vor încheia la începutul lunii octombrie, termenul depinzând de condițiile meteo.

Odată cu închiderea acestui tronson de luni, 6 septembrie, se vor institui anumite modificări în circulația din zonă. Pe strada Argeșului, tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și str. Goethe, se va circula în dublu sens astfel încât, șoferii care se deplasează dinspre Pădurea Dumbrava spre oraș și cei care se deplasează dinspre str. Gh. Dima să poată ocoli tronsonul închis.

Pe Calea Dumbrăvii se lucrează și în zona străzii Ludoș, SC Apă Canal desfășurând un proiect finanțat din fonduri europene prin care se înlocuiește conducta de apă de aducțiune, de mari dimensiuni.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*