Mocănița pet friendly. Astăzi și mâine vă mai puțeți plimba cu trenulețul pe Valea Hârtibaciului, alături de prietenul patruped

Astăzi și mâine mai aveți timp să vă plimbați cu mocănița trasă de locomotiva cu abur pe Valea Hârtibaciului. Și puteți să vă luați și prietenul patruped cu dumneavoastră, deoarece, poate nu știați, dar mocănița este pet friendly.

foto: Asociația Prietenii Mocăniței

Mecanicii mocăniței, Harry Billmore și Sebi Vintila, sunt pregătiți și vă așteaptă la o nouă aventură cu „aburoasa” și astăzi și mâine.

foto: Asociația Prietenii Mocăniței

 

Iar vestea bună este că puteți lua la plimbare cu dumneavoastră și prietenul patruped, deoarece mocănița este pet friendly.
„Știai că noi avem o Mocăniță pet friendly? Ei bine, de-a lungul timpului mulți oameni au venit cu cățelusii la plimbările cu Mocăniță, iar de data aceasta chiar am reușit să prindem momentul în care o familie, împreună cu cățelul lor, a vrut sa imortalizeze momentul cu o poză de grup unică. All aboard, right? ”, transmit reprezentanți Asociației Prietenii Mocăniței.

foto: Asociația Prietenii Mocăniței

Așadar, astăzi și mâine mocănița trasă de locomotiva cu abur va mai face curse pe Valea Hârtibaciului de la orele 10.00, 12.30 și 15.00, cu plecare din gara Cornățel
Biletele pot fi rezervate AICI

foto: Asociația Prietenii Mocăniței

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*