Mobilizare de forțe pentru finala Cupei României de fotbal de la Sibiu! Reguli de respectat

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov  în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la partida de fotbal desfășurată cu ocazia Finalei Cupei României la Fotbal, dintre echipele Sepsi OSK și FC U Cluj, miercuri, 24.05.2023,  pe Stadionul Municipal din Sibiu.

FOTO: Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov

Partida de fotbal se va desfășura începând cu orele 20:30, iar accesul în incinta arenei sportive va fi permis începând cu orele 18:30.

Forțele de ordine vor acționa pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, în scopul asigurării unui climat de ordine la nivelul Municipiului Sibiu, în zona apropiată și imediată a arenei sportive,  pentru siguranța participanților la acest eveniment sportiv.

În ziua desfășurării partidei, vor fi organizate  puncte de prefiltrare în apropierea porților de acces care au rol de a fluidiza accesul în incinta arenei sportive,  ocazie cu care rugăm participanții să respecte regulile stabilite de organizator.

Câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor:

– să nu refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de cãtre forţele de ordine;

– să nu introducã în arena sportivã inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen;

– să nu săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţãri cu acte de violenţã împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucãtori sau a bunurilor acestora;

– să nu escaladeze gardurile care delimiteazã spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;

– să nu provoace ori sã participe efectiv la scandal în incinta bazei sportive ori, dupã caz, a arenei sportive;

– să nu îşi ascundã faţa cu articole de îmbrãcãminte sau alte accesorii, cu intenţia de a împiedica identificarea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*