MOBILIZARE a salvatorilor pentru pentru o femeie care ar fi vrut să se sinucidă

Un avrigean care credea că soția sa s-ar fi aruncat în Olt, cu intenția de a se sinucide, a pus pe jar pompierii, jandarmii și polițiștii sibieni. După ce echipajele de salvare s-au mobilizat pentru a o căuta, inclusiv cu barca, femeia a fost găsită teafără, plimbându-se pe malul râului.

Foto: ISU Sibiu

Astăzi, în jurul orei 15.30, prin apel 112, un bărbat din orașul Avrig a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, după ce s-a întors acasă, în jurul orei 15.10, nu a găsit-o pe soția sa la domiciliu, bănuind că femeia, în vârstă de 61 de ani, ar fi intenționat să se sinucidă prin înecare în râul Olt.

”De urgență au fost mobilizate echipaje de polițiști, jandarmi, polițiști locali și echipaje de pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu, care au declanșat verificări atât terestru, cât și pe albia râului Olt, în zona Avrig – Porumbacu de Jos” explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Din fericire, după aproape o oră de căutăei, femeia a fost găsită teafără, plimbându-se pe malul râului.

”În jurul orei 1.15, jandarmii sibieni au găsit-o pe femeie plimbându-se pe malul râului Olt, în zona barajului Avrig, din primele cercetări stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni. Femeia s-a întors la domiciliu”, conchide Elena Welter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*